Vrijwilligersactie: collega’s knappen fitnessruimte en woonkamers op psychiatrische afdeling in Zaans Medisch Centrum op!

Vanochtend stonden onze toppers Bart Kroes, Charlotte Baars, Jet Kolkman en Rick Belleman met verfspullen, posters en mooie kamerplanten klaar bij de psychiatrische afdeling van het Zaans Medisch Centrum, klant van De Ridder. De fitnessruimte en beide woonkamers van de afdeling kregen een opfrisbeurt! Het resultaat mag er zijn, en ook de bewoners en medewerkers zijn er erg blij mee.
Op de Psychiatrische afdeling van het Zaans Medisch Centrum verblijven volwassenen die in psychiatrische nood verkeren en aan de slag willen met de vele spanningen in hun lijf. Het Zaans Medisch Centrum is een klant van De Ridder Safe & Secure, bijvoorbeeld van de antischeurkleding die in de separeerruimtes gebruikt wordt ten behoeve van veiligheid. Teamcoördinator Jeroen Tol op de afdeling klinische psychiatrie, nam de tijd om het team van De Ridder en Coolpack rond te leiden en meer te vertellen over wat er op de afdeling gebeurt.

 

Leveranciers sponsoren vrijwilligersactie met 330 bomen!

De gewaardeerde De Ridder-leveranciers droegen ook hun steentje bij: samen sponsorden ze maar liefst 330 bomen! Wat bomen te maken hebben met dit initiatief? De Ridder BV steunt, samen met moederbedrijf Bunzl, in 2022 en 2023 het planten van bomen via United Packaging Forest. Een deel hiervan in de Boliviaanse Andes, vooral om de droogte te bestrijden, en een ander deel in Leersum, wat ten goede komt aan CO2-opslag en het bevorderen van de biodiversiteit.

 

Ook handjes nodig? Neem contact op!

Ben je klant van De Ridder BV of Coolpack en heb je een vrijwilligersklus liggen? Wij zijn er niet vies van om onze handen uit de mouwen te steken. Neem contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!