De Ridder en aanbestedingen

De Ridder BV is vertrouwd contractleverancier van overheidsinstellingen en zorgorganisaties. We kennen de wensen en (wettelijke) eisen van onze klanten en hebben onze processen ingericht om passende oplossingen te bieden binnen de kaders van de aanbestedingswet. We zijn meer dan een leverancier: we zijn een partner die jou helpt bij nieuwe productontwikkelingen, innovaties en verduurzamingen.  

Benieuwd wat we allemaal doen? Lees verder op deze pagina of neem direct contact met ons op. 

De Ridder en aanbestedingen

De Ridder BV is vertrouwd leverancier van overheidsinstellingen en zorgorganisaties. Contracten worden vaak middels Europese aanbestedingen toegewezen aan De Ridder, zodoende hebben we bij De Ridder een rijke ervaring als het gaat om klantwens omzetten in een concreet en passende oplossing, maar ook het inrichten van onze processen in lijn met de eisen die een aanbesteding stelt.

 

Meer weten? Lees verder op deze pagina of neem direct contact met ons op.

Duurzame partner

We zetten ons in voor de maatschappij en planeet en communiceren hier eerlijk en transparant over. Klanten en relaties stellen we tijdig op de hoogte van wijzigingen in wet- en regelgeving en we zoeken voortdurend naar milieubewuste alternatieven.

Flexibele processen

Ervaring leert ons dat klanten allemaal eigen voorkeuren hebben als het gaat om bestelsystemen, logistieke processen en communicatie. Wij zijn hierin flexibel en hebben vaardigheden in huis om ons op verschillende werkwijzen aan te passen.

Breed netwerk

Met onze leveranciers hebben we langlopende samenwerkingen en goede relaties. We kunnen snel met ze schakelen, er is wederzijds vertrouwen en we weten wat we van elkaar kunnen verwachten.

Maatschappelijk betrokken: voor ons de normaalste zaak van de wereld

Bij De Ridder BV zijn we intrinsiek maatschappelijk betrokken. We bieden een fijne werkplek aan collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt, beoordelen op kwaliteiten in plaats van demografische factoren en vinden dit vanzelfsprekend. Bovendien zijn we trotse sponsor van Stichting In-Made en Stichting Goal. Ook doen we geregeld donaties, zoals de knuffelkussentjes aan alle kinderen bij het COA. Zelf steken we ook graag de handen uit de mouwen, bijvoorbeeld tijdens onze vrijwilligersdagen.

Ook van onze leveranciers verwachten we maatschappelijk verantwoord gedrag: eerlijke salarissen, geen kinderarbeid en een goede werkplek bijvoorbeeld. Daar zien we streng op toe middels audits, waarin het Bunzl kantoor in Shanghai een belangrijke rol in vervult.

Maar ook op gebied van milieu zijn we bewust en betrokken. Enkele voorbeelden hiervan: 

  • Ons dak is bedekt met ruim 780 zonnepanelen, goed voor ruim 313.000 wattpiek energie 
  • We scheiden afval en recyclen per jaar 530 m3 papier en karton 
  • Onze transportpartners rijden grotendeels elektrisch, waarmee we in 2021 over onze totale dienstverlening 73.320 kilo CO2-emissie hebben bespaard 
  • Collega’s drinken uit herbruikbare waterflessen (besparing: 325 kg plastic/jaar) 
  • Het gebouw is volledig voorzien van ledverlichting 
  • We ondersteunen we goede doelen als Stiching BijZaak en Trees for All: in 2022 plantten we bijna 400 bomen! 
  • Collega’s krijgen de kans deel te nemen aan vrijwilligersacties 
  • We committeren ons als onderdeel van Bunzl aan een CO2-uitstootreductie van 25% in 2025 en 50% in 2030 t.o.v. 2018 
  • Per 2030 gebruiken we 100% hernieuwbare energie en per 2050 werken we CO2-neutraal 

 

Bovendien helpen we onze klanten ook bij het maken van duurzame keuzes. Door bij een overheidsklant gebruik te maken van sterke kartonnen dozen die hergebruikt worden, hebben we samen sinds 2020 bijvoorbeeld al ruim 25.000 kartonnen dozen bespaard! 

Onze
Certificaten

Onze Certificaten

ISO 9001

Gecertificeerd

ISO 14001

Gecertificeerd

MVO

Register

ISO GECERTIFICEERD

Aantoonbaar toekomstgericht

Bij De Ridder BV gaan we ver voor onze klanten en partners. Met trots dragen we onze ISO 9001 certificering voor kwaliteitsmanagement en onze ISO 14001 certificering voor milieumanagement. In het MVO-register vind je meer concrete informatie over activiteiten die we ondernemen om onze processen toekomstbestendig in te richten.

Klik op de certificaten om ze te downloaden. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Stel ons je vragen

Wil je meer weten over onze tenderprocessen, kunnen we met je meedenken op gebied van duurzaamheidsinitiatieven of heb je een andere vraag?

Kom gerust met ons in contact, we denken graag met je mee.

Stel je vraag