Video: De Forensische Zorgspecialisten over langdurige samenwerking met De Ridder BV

Bij De Forensische Zorgspecialisten verblijven patiënten met een detentieverleden, welke een gevaar voor zichzelf en/ of anderen kunnen zijn. Het team van DFZS begeleidt hen naar een succesvolle terugkeer in de maatschappij. Hoofd Facilitaire Dienst Esther Blankestijn legt uit waarom een veilige, toekomstbestendige inrichting zo belangrijk voor hen is en hoe ze hierin samenwerkt met De Ridder. Bekijk de video of lees de tekst hieronder!

 

 

Missie van de Forensische Zorgspecialisten: Leef Veilig Samen

“Ik ben Esther en ik ben 15 jaar werkzaam bij de Forensische Zorgspecialisten, sinds 1 maart dit jaar in de rol als Hoofd Facilitaire Dienst. De missie van de Forensische Zorgspecialisten is: Leef Veilig Samen, en dat doen we door het aanbieden van behandelingen voor patiënten die strafbaar gedrag hebben laten zien of die een gevaar zijn voor zichzelf. Het doel van de behandeling is een veilige terugkeer in de samenleving.”

 

Een langdurige samenwerking

“Wij zijn klant bij De Ridder BV, ongeveer zo’n 10 jaar. En in de laatste 5, 6 jaren is het contact eigenlijk intensiever geworden. Met name omdat we op een gegeven moment op zoek waren naar andere matrassen voor de patiëntenkamers. En er kwam een goed alternatief vanuit De Ridder BV voor een goed stevig matras met een hele goede hoes eromheen die niet open of dicht kon waardoor er geen spullen in verstopt konden worden.”

 

Waarom zijn wij klant bij De Ridder BV?

“Omdat het contact altijd goed verloopt, leveringen zijn constant, het leveringsproces, bestellen is ook heel erg makkelijk en de kwaliteit van de spullen die geleverd worden is gewoon goed.

Naast de matrassen die De Ridder BV levert, leveren ze ook wasmanden, separeer, bestek, borden, mokken en antischeurkleding. Dat is omdat we voornamelijk veiligheid heel erg waarborgen binnen de organisatie.”

 

De Ridder BV ondersteunt ons bij het creëren van een veilige leefomgeving voor de patiënt – en dat vinden we echt het allerbelangrijkst!”