Succesvolle integratie van Coolpack met De Ridder BV

De integratie van Coolpack met De Ridder BV is succesvol afgerond. Sinds 2 december werken alle medewerkers van Coolpack op hun nieuwe locatie in Assendelft. Door deze integratie kunnen de bedrijven samen een nog breder scala aan op maat gemaakte koeloplossingen aanbieden.

 

De integratie is zorgvuldig voorbereid gedurende de afgelopen periode. Eind april 2020 is er gestart met een groot bouwproject bij De Ridder om de uitbreiding en organische groei mogelijk te maken. Er is een nieuwe aanbouw gerealiseerd, die voornamelijk een logistieke functie heeft. Daarnaast is het bestaande pand verbouwd om ruimte te maken voor de machines van Coolpack en alle productiemiddelen. Ook zijn er nieuwe kantoren gecreëerd en is er een nieuwe kantine ingericht.

Goede aanvulling op bedrijfsactiviteiten

Coolpack levert al ruimt 50 jaar kwaliteitsproducten op het gebied van gekoeld en geconditioneerd transport. Het bedrijf beschikt over eigen productiefaciliteiten voor de fabricatie van gelpacks en vormvaste koelelementen. Coolpack luistert goed naar haar klanten en de vraag vanuit de markt: voor vele situaties worden oplossingen op maat gemaakt.

 

De Ridder Packaging, één van de twee divisies binnen De Ridder BV, heeft zich ook een expertpositie weten te verwerven op het gebied van koeloplossingen voor het transport. Op locatie vindt de productie van gelpacks in alle soorten en maten plaats.

 

Met de toevoeging van Coolpack aan De Ridder wordt er naast productiecapaciteit ook kennis, ervaring en expertise bij elkaar gebracht. Zo kunnen de klanten van De Ridder Packaging en Coolpack nog beter worden bediend. Zowel op lokaal als nationaal als internationaal niveau. De nieuwe collega’s zijn warm welkom geheten en alle medewerkers kijken uit naar een mooie samenwerking!

 

Meer weten?

Neem bij vragen gerust contact op het met team van Coolpack/De Ridder BV. Dit kan bijvoorbeeld door een mailtje te sturen naar info@coolpack.nl, info@deridderpackaging.com of info@deridderbv.nl.