DJI_0282_Pand met aanbouw vooraanzicht.J

Over ons

De Ridder BV is een in Assendelft gevestigde organisatie, welke bestaat uit twee verschillende takken. Zo is de Hygiëne tak van De Ridder een bekende speler in het beleveren van de markt voor ingeslotenen. De andere tak van de organisatie, waar De Ridder Packaging en sinds kort ook Coolpack onder vallen, richt zich op oplossingen voor gekoeld en geconditioneerd verzenden. Hiervoor vindt ook een deel productie op locatie in Assendelft plaats.

Binnen de gehele organisatie speelt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een rol. We zetten ons continu in om bij te dragen aan een duurzamere wereld en vinden het welzijn van onze eigen medewerkers en die van onze leveranciers van groot belang. Daarover kunt u op deze website meer lezen.

De Ridder BV is sinds 2014 onderdeel van de Bunzl Group.

MISSIE

De Ridder staat voor het geven van specialistisch advies, het delen van kennis en het continu innoveren en optimaliseren van huidige processen, producten en werkwijzen. Dit alles ten behoeve van onze klanten. Bovendien nemen we ten alle tijden het maatschappelijk belang mee in onze afwegingen: overal waar wij kansen zien, nemen we initiatieven om een bijdrage te leveren aan een duurzamere en betere wereld.

VISIE

De Ridder stelt zich enerzijds als doel een veilige en geborgen omgeving te creëren voor zowel medewerkers als cliënten, in uiteenlopende contexten. Anderzijds zet De Ridder zich in voor het leveren van gespecialiseerd advies en totaaloplossingen op maat bij transporten van temperatuurgevoelige of kwetsbare producten.

KERNWAARDEN

  • Oplossingsgericht. Ons creatieve team helpt u graag om – vaak op unieke wijze – tot een passende oplossing te komen voor uw situatie.

  • Samenwerkend. We denken met u mee om samen tot de optimale uitkomst voor uw vraagstuk te komen. Hierbij zijn we flexibel en staat uw vraagstuk centraal.

  • Bevlogen. We zijn toegewijd om u superieure service en kwaliteit te leveren. We bieden totaaloplossingen en zorgen voor optimale ontzorging.