Kom het zien: de belevingsruimte van De Ridder Safe & Secure is klaar voor bezoekers!

Bij De Ridder Safe & Secure hebben we de afgelopen tijd hard gewerkt aan het ontwerp en de realisatie van splinternieuwe showrooms, ook wel bekend als de belevingsruimte. Met zorg hebben we gebouwd, afgewerkt, geverfd, gemonteerd en ingericht. En nu is het tijd om u de belevingsruimte te laten zien! Hier kun je zelf de inrichting van afgesloten ruimtes ervaren, aanraken en uitproberen. Marieke van der Horst, verantwoordelijk voor Sales en Marketing bij De Ridder Safe & Secure, staat klaar om je er meer over te vertellen.

Voldoen aan de behoefte aan productervaring

“In detentie- en zorgomgevingen zijn de eisen aan de inrichting, zoals het meubilair, vaak erg specifiek en wisselend per situatie. Zo is in de ene ruimte letselvoorkomendheid van het grootste belang, terwijl het in een andere ruimte weer belangrijk is dat meubilair en voorwerpen molestbestendig en huiselijk zijn,” Het standaard assortiment van een meubelwinkel voldoet hier niet aan, maar hoe vind je als inkoper of cliëntbegeleider dan de juiste producten?

“Het vinden van geschikte meubels en producten kan in deze sector best een uitdaging zijn. Dit gaat vaak via via, door iets wat je misschien bij een andere organisatie heeft gezien, door het aanvragen van proefjes of op basis van informatie op internet. Bij onze klanten merkten we echter dat er juist een grote behoefte is aan het bekijken, ervaren en uitproberen van het meubilair. Daarom zijn we in juni vorig jaar gestart met de ontwikkeling van de belevingsruimte, in ons kantoorpand in Assendelft.”

Diverse showrooms

“Op ieder detail is gelet. Tot de kleinste voorwerpen aan toe is de ruimte ingericht zoals deze in de praktijk ook ingericht zou kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan disposable beddengoed en kleding in de politiecel en molest- en scheurbestendige gordijnen in de zorgkamer,” vertelt Marieke. “Ook aan het kleurgebruik is aandacht besteed, omdat ook dit van grote invloed op de emotionele toestand van de gebruiker kan zijn. Zo hebben we prettige én veilige ruimtes gecreëerd, voor cliënt en medewerker.”

 

Kom langs en laat ja inspireren!

De belevingsruimte is een plek waar u inspiratie kunt opdoen en waar we u graag vrijblijvend advies geven dat past bij uw situatie. Je kunt zelf ervaren hoe verschillende elementen samenkomen in een ruimte. “Mijn team en ik zijn enorm trots op het resultaat. We nodigen u daarom heel graag uit om een kijkje bij ons te komen nemen!”

 

Maak direct online een afspraak.