Het pand van De Ridder BV in Assendelft is uitgebreid!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat er een nieuwe fysieke uitbreiding op komst is. Na de recente verhuizing aan het pand in Uitgeest naar Assendelft, is het bedrijf klaar voor verdere groei en ontwikkeling. Door verschillende successen en nieuwe kansen die zich hebben voorgedaan, is het tijd om de bestaande faciliteiten uit te breiden.

 

Achter ons huidige pand is in no-time een gloednieuwe aanbouw neergezet, welke een geheel logistieke functie krijgt. In ons huidige pand wordt er daarnaast druk verbouwd. Zo komt er meer ruimte voor kantoren en zijn we de integratie van Coolpack BV bij De Ridder Packaging aan het voorbereiden.

 

Hier komt een hoop bij kijken. Deze video geeft je alvast een indruk van de constructie van de aanbouw en de omvang van dit project. We zijn erg trots om deze ontwikkeling nu alvast met jullie te kunnen delen. Binnenkort kunnen we meer informatie over de uitbreiding van Coolpack met je delen. Houdt onze website en social mediakanalen goed in de gaten om op de hoogte te blijven!

Het pand van De Ridder in Assendelft is uitgebreid!