person-holding-honeybomb-with-honeybee-1

Bij De Ridder zijn we ons bewust van de verantwoordelijkheid die we hebben ten opzichte van de maatschappij. Zowel richting onze medewerkers als richting het milieu. Dit dragen wij uit naar onze klanten, leveranciers en medewerkers. Zo denken we mee over duurzamere alternatieven voor bepaalde producten, bieden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een fijne werkplek en zijn we continu op zoek naar manieren om processen en werkwijzen te verduurzamen en te optimaliseren.

Certificeringen

ISO 9001

We zien streng toe op uitstekende kwaliteit. We zetten ons continu in om de kwaliteit van onze producten te optimaliseren en dragen daarom met trots onze ISO 9001 certificering.

ISO 14001

We dragen graag ons steentje bij aan een duurzamere wereld. Om deze reden zijn we continu op zoek naar milieuvriendelijke alternatieven en manieren om processen en werkwijzen te verduurzamen.

Door middel van verschillende initiatieven dragen we bij aan een mooiere samenleving. In het MVO-register leest u meer over onze visie op maatschappelijk verantwoord ondernemerschap en welke acties wij concreet ondernemen.